Home Actueel Evenementen Return on Information

Heliview Congres: Return on Information met OpenIMS

Informatiesystemen zijn er om informatie uit te halen, niet om er in te stoppen. Gegevens invoeren en up-to-date houden is een noodzakelijke voorwaarde die de moeite waard moet zijn voor medewerkers, bij voorkeur met een snelle beloning in de vorm van sneller, beter, lucratiever c.q. goedkoper en veiliger werk. Zodat medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hun eigenlijke taak.

De voortschrijdende digitalisering en technologische vernieuwingen voeden de systemen met nog meer informatie (denk ook aan big data). Daardoor wordt de vraag steeds prangender hoe gebruikers die informatie optimaal benutten en hoe de organisatie de informatie veilig en betrouwbaar beheert.

 

 

De vraag wat informatie een organisatie kost en oplevert staat centraal tijdens het Heliview-congres Return on Information op dinsdag 29 november in BurgersZoo (Arnhem).    

OpenSesame ICT laat zich op het congres zien met haar OpenIMS Enterprise Content Management. OpenIMS is een krachtig en eenvoudig platform omdat het daadwerkelijk gebruik uiteindelijk de toegevoegde waarde van een informatiesysteem bepaalt. Zo is met OpenIMS de verrijking van formulieren en dossiers in het DMS eenvoudig door de krachtige, met Sugar CRM geïntegreerde interface. Door de ontsluiting via een (social) intranet, ook op mobiele devices, maakt u het medewerkers zo eenvoudig mogelijk het informatiesysteem up-to-date te houden. En inzicht op maat in de informatie- en werkstromen (bijvoorbeeld facturatie en autorisatie) maakt sturen op Return on Information op elk moment mogelijk.

We ontmoeten u dinsdag 29 november graag op onze stand om kennis te maken met onze mensen, oplossingen en andere gebruikers. Voor de 'vroege vogels' is er vooraf een (kleine) rondleiding door BurgersZoo voorzien. 

Heliview-congres Return on Information

De volgende thema's komen aan bod zullen:

 • Hoe kwalificeert en verrijkt u informatie?
 • Hoe krijgt u inzicht in informatiestromen en richt u deze effectief en efficiënt in?
 • Hoe zorgt u ervoor dat informatie vindbaar, beschikbaar en bruikbaar is?
 • Hoe koppelt u informatie uit verschillende bronnen?
 • Hoe combineert u ongestructureerde informatie met gestructureerde informatie (data)
 • Hoe zorgt u ervoor dat de juiste informatie voor de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar is?
 • Betrouwbaarheid, autorisatie, security en privacy van data en informatie

Voor wie: Dit congres is alleen toegankelijk voor managers en senior specialisten bij eindgebruikersorganisaties die verdieping zoeken of zich aan het oriënteren zijn op het gebied van Enterprise Information Management. Gerelateerde functies zijn:

 • Informatiemanagers
 • Content managers
 • ICT managers
 • Senior business en informatie analisten
 • Informatie architecten

banner_roi_590x78_590

Wanneer: 29 november 2016

Waar: BurgersZoo, Arnhem

Aanvang: van 09.30 uur tot 16.30 uur

Vragen? Neem contact op met Wieger Kunst, heer H.W.W. Kunst (Business Development Manager) info@osict.com of bel +31(0)30 - 60 35 640.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.