Home Over ons Werken bij ons PHP Programmeur

PHP Programmeur (24 - 40 uur)

OpenSesame ICT is een solide groeiend softwarebedrijf. We voeren hoofdzakelijk projecten uit op basis van ons eigen ECM (Enterprise Content Management) productplatform OpenIMS. Het OpenIMS platform is een open source platform waarmee we ons richten op projecten rondom Content Management (internetsites, sociale intranetten, klantportalen, digitale werkplekken), Document Management, relatiebeheer (CRM) en backoffice-koppelingen.

Werken bij OpenSesame ICT is net zo eenvoudig als werken met OpenIMS. We zijn betrokken bij elkaar en ons product en werken in alle openheid samen aan eenvoudige oplossingen. We willen dat onze klanten daar daadwerkelijk gebruik van maken en daardoor met meer rendement en plezier hun werk kunnen doen. Net als wij. We zijn gericht op lange termijn, continuïteit en duurzame samenwerking. Zie ook Werken bij OpenSesame ICT.

OpenSesame ICT heeft voor haar dienstverlening in Nieuwegein een vacature voor een: 

PHP Programmeur / Frontend Developer

Jouw werk
Als programmeur/developer bouw je mee aan moderne responsive internetapplicaties zoals sociale intranetten, klantportalen, websites, CRM systemen, Document Management Systemen en ook koppelingen met backoffice-systemen om informatie via het OpenIMS-platform te ontsluiten. Ook implementeer je uitbreidingen en verbeteringen voor onze OpenIMS productlijn. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Functie-eisen
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je ervaring in het ontwikkelen van responsive internetapplicaties zowel aan de voorkant (UI) als achterkant. Kennis van PHP en technologiën als jQuery, REST, CSS, XML en SQL sluit hier goed op aan. Je ziet het als een uitdaging om met de nieuwste technologiën te werken en hebt de ambitie steeds bij te leren. Ook vinden we het belangrijk dat je communicatief vaardig bent.

Werkomgeving
We zijn eigenwijs, vooruitstrevend en pragmatisch. We lopen graag voorop op het gebied van internettechnologie. We hebben flexibele werktijden en uitstekende telewerkvoorzieningen, inclusief vergoeding voor je internetaansluiting en mobiele telefoon. De projecten voer je meestal in-huis uit. Je bent betrokken bij projecten voor onze klanten in o.a. de sectoren industrie, overheid en (jeugd)zorg.

Wij bieden
OpenSesame ICT biedt een marktconforme beloning met flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. We stellen onder andere ook een moderne computer beschikbaar (SSD) en we betalen mee aan je smartphone.

OpenSesame ICT is een platte organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en waarin medewerkers verbeteringen in het product of de werkwijze aandragen. Periodiek organiseren we kennissessies om kennis aan elkaar over te dragen.

We bedienen zowel in Nederland als België meer dan 100 gerenommeerde opdrachtgevers, zoals onder meer ASM International, De Efteling, Plegt-Vos, BPD (Bouwfonds), Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid), Engie (EQUANS, Cofely) en Stad Gent

Solliciteren
Spreken onze organisatie en deze functie je aan? Stuur dan je cv met een korte, inhoudelijke motivatie naar iksolliciteer@osict.com.

Informatie:
Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Nico de Vries: 030 - 60 35 640.

PS Acquisitie door commerciële bureaus heeft geen enkele zin.

 

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.