Home Over ons

Over ons

OpenIMS is de Enterprise Content Management (ECM) oplossing die OpenSesame ICT heeft ontwikkeld. OpenSesame ICT B.V. is een Nederlands softwarebedrijf dat op basis van open standaarden bedrijfsmatige ICT-oplossingen biedt. Hierin is de door u gewenste functionaliteit leidend, niet de techniek.


Bedrijfsmatig specialisme

Ons specialisme is Enterprise Content Management (ECM), vakjargon voor kennismanagement, een optelsom van o.a. document- en webcontentmanagement. Dit doen we op basis van het door ons ontwikkelde OpenIMS platform. In dat kader zijn we uitstekend op de hoogte van Capture Management (het omzetten van papier naar een toekomstvaste digitale drager zoals PDF/A) op basis van de technologie van ABBYY, combineren wij het geheel met volwassen klantbeheer (CRM) op basis van SugarCRM en ontsluiten we alle informatie middels uw website of intra/extranet door de inzet van webcontentmanagement. Een geïntegreerde full-text zoekmachine maakt het platform compleet.

Dat is niet het enige

Wij geloven in 'doen waar je goed in bent'. ICT verschuift van een aanbod naar vraaggestuurde markt en wij zijn van mening dat dit geen tijdelijke maar een permanente ontwikkeling is. Onze insteek daarbij is resultaatsverplicht maatwerk en full service hosting van de gerealiseerde oplossing. Ook daar kunt u ons voor benaderen. Hierbij is innovatie onze kerncompetentie. Potentieel interessante technologien worden door ons altijd in de praktijk uitgetest en indien van nuttige toepassing door ons ingezet. Dat noemen wij toegevoegde waarde waarvan u de vruchten plukt.

Meer weten, lees dit bij ..... onze diensten.

Kwaliteit

Het belangrijkste ingrediënt van succesvolle projecten is kwaliteit. Wij geloven in medewerkers die de taal van u als opdrachtgever spreken en tegelijk ook begrijpen wat het betekent om software te ontwikkelen. Uitgebreide projectervaring is voor alle betrokkenen in een project essentieel. Ook zullen teams van op elkaar ingespeelde mensen betere resultaten opleveren dan ad-hoc teams van mensen die toevallig beschikbaar zijn zoals bij detacheerders vaak het geval is. Vooral voor grotere projecten vinden wij het erg belangrijk om zo veel mogelijk te werken met concrete implementeerbare tussenresultaten. Dit verkleint de kans op het uit elkaar lopen van verwachting en resultaat.

OpenSesame ICT is op gebied van kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging gecertificeerd,

Partner van SugarCRM,

en gecertificeerd ABBYY partner

abbyyeu-cp-logo-200px

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.