Home Actueel Nieuws Ook Computable Award voor MIA (OpenIMS)?

Ook Computable Award voor MIA (OpenIMS)?

M!A, de digitale werkplek van Stad Gent, OCMW Gent en Digipolis Gent, is als één van vijf beste Belgische ICT-projecten genomineerd voor de Computable Awards 2019

Eerder werd samenwerkingsplatform M!IA, dat de kracht van OpenIMS CMS, DMS en social intranet combineert, genomineerd voor de Europese FEIEA Grand Prix 2018 in de categorie beste intranet en won het de Gouden Vonk 2018, de prijs voor het meest effectieve en innovatieve project in interne communicatie.

846_544Catherine Ossenmerckt met het M!A-team bij de uitreiking van de Gouden Vonk 2018.

Computable verkiest dit jaar voor het eerst het IT Project of the Year. De competitie startte met een aanmeldingsmodule, waar ict-projecten werden voorgedragen. De redactie heeft zich gebogen en een oordeel geveld. Bij die beoordeling werd rekening gehouden met de (zakelijke of maatschappelijke) meerwaarde, de technische impact, de uiteindelijke resultaten en het innovatieve karakter van het it-project.

De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in maart ontvangt. De winnaar wordt op donderdag 21 maart bekendgemaakt in het Computable Café, dat tijdens de gecombineerde ict-beurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo plaatsvindt.

UPDATE: M!A is als derde geëindigd, de Computbale Award België voor ‘Beste ICT-project 2019’ ging naar het AR Instruction Overlay-project van RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool.

Wat Mia is en kan, vertellen ze graag zelf.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.