Home Klantcases Sint Maartenskliniek

Case - Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek trots op Document Management

,,Dat willen wij ook.” Kort maar krachtig had manager Farmacie Bart Benraad het startsein gegeven voor de cultuuromslag die zich in twee jaar tijd voltrok in de Sint Maartenskliniek. De processen waren in kaart gebracht en de tijd was rijp om alle onderliggende documenten te laten beheren in een document management systeem. Het DMS van OpenIMS® maakte een einde aan mogelijke misverstanden over versies en in één oogopslag is nu duidelijk welke medewerkers kennis dus verantwoordelijkheid hebben genomen voor welke documenten. Van levensbelang.

In de uitzending van RTL Moderne Zorg legt de heer R. Jansen u dit haarfijn uit.

Afspelen

Meer dan een product

Geen grote kaartenbakken met 1500 lezers meer, maar distributielijsten en prachtige overzichten op het scherm. Op gebruikersniveau – welke gebruikers moeten een document nog lezen - en op documentniveau – welke documenten zijn nog niet door alle gedefinieerde medewerkers gelezen.
Schit-te-rend! Wij blij en trots en ook zij blij en trots. Andermaal lag er een prachtig bewijs van de meerwaarde van OpenSesame. Want dan lever je meer, veel meer, dan een product.”

Meer weten? Lees de volledige CASE hiernaast.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.osict.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.